zondag 27 december 2009

dag 82, 83, 84, 85

donderdag 19 november

de hele dag goed weer dus we hebben gewerkt tot de zon onder was. We zijn in 1 kolom van de bolle wand tot de bovenkant en de hele linkerkant(gezien van buiten) begint nu echt vorm te krijgen en kun je zien vanaf de cafetaria. We hebben echt veel gedaan want voor we aan de bolle wand konden werken moest een gedeelte van de verdieping af en platen er op. toen het donker was nog even een boodschap gedaan voor ries en toen naar Eindhoven vertrokken (om 5 uur 35 minuten op de ring antwerpen enzo)

vrijdag 20 november

Naar de academie van uit Eindhoven, met jan gesproken hij komt volgende vrijdag langs en hij wil me ook wel extra helpen met mijn scriptie. Maarten op gehaald bij zijn moeder en weer terug naar belgie.

zaterdag 21 november

Eindelijk weer goed weer 17 graden maarten en ries zijn lekker opgeschoten aan de bolle wand ries heeft verder gebouwd en maarten heeft zich met het overgebleven of vergeten las werk bezig gehouden. Zelf ging het wat minder er moesten ramen geschilderd worden dus dat ben ik gaan doen pas om kwart over vier kon ik het eerste raampje schilderen want eerst moest alles naar binnen om te drogen en dan moet alles nog geschuurd enzo dus aan het einde van de dag waren er 6 raampjes geschilderd


zondag 22 november

Vannacht begon het weer te regenen, dus alles was weer nat vanochtend maar veel verveldender was de wind die zijn kop weer heeft opgestoken. Er viel buiten ondanks de zon niet te werken dus ben ik naar de serre gegaan om verder te schilderen. langzaam kwam de rest ook binnen druppelen en hebben we toch de hele dag daar kunnen werken tot we overvallen werden door een gigantische hoosbui die de hele serre binnen een paar minuten helemaal blank zetten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten