zondag 27 december 2009

Dag 73, 74, 75, 76, 77

Dinsdag 10 november

terug naar de foundation, komen ergens in de na middag aan, bus een plekje gegeven en einde dag. Ries heeft best wat kunnen doen ondanks het slechte weer. Zo staan de palen van de bolle wand er helemaal en kunnen we verder naar boven werken. Ries heeft ook al een aantal trusten gezet in de verdieping en hem bevestigt aan de bolle wand. Goed terug keer dus.

Woensdag 11 november

Eindelijk de eerste ramen tot bovenin gezet met Isa. Ries heeft aan de verdieping gewerkt die is dus weer een stukje verder af. Verder is er eigenlijk weinig gebeurt op de foundation behalve dat ze zich verder aan het klaar maken zijn voor de winter.

Donderdag 12 november

nog een stuk ramen bovenin gezet en ries weer met de verdieping

vrijdag 13 november

ik moest vandaag naar de academie, Isa is weer naar Eindhoven gegaan nadat ze mij heeft afgezet in breda, jan heb ik helaas misgelopen maar wel met luc gesproken. Terug met het openbaar vervoer een beetje een loze dag zo veel onderweg voor 1 gesprek. Ook voor Ries was het slecht weer en gereedschap dat niet meer helemaal in orde is rede dat er ook niet veel gedaan kon worden.

Zaterdag 14 november

veel regen en dan trekt het open maar daar mee gaat het opeens ook stormen dus weinig aan de constructie kunnen doen, maar toch weer een stuk van de verdieping af en wat geschilderd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten