zondag 27 december 2009

Dag 55, 56, 57

zondag 25 oktober

in de ochtend met drie bussen naar belgie gereden, is altijd leuk om met een paar bussen te rijden. Lekker langzaam net geen 80, heerlijk, heb je lekker de tijd om rond te kijken en zo. Eenmaal aangekomen op de foundation, is Danny eerst een boom gaan snoeien die op de constructie lag, daarna zijn ik en danny begonnen aan een nieuwe wand en hebben we met ze alle een deurpost voor de puzzel deur overeind gezet. Ik en danny zijn nog tot ver nadat het donker was doorgegaan met de muur bouwen.



maandag 26 oktober

Danny heeft zijn hele gezicht verbrand door te lassen in het donker. Dus vandaag heb ik het meeste gelast. maarten heeft nog een paal gemaakt voor de voordeur. Lasko heeft een kip gedood of tenminste de kip schok van de hond en vloog weg, lasko er achteraan, kip vliegt tegen de serrewand en beweegt niet meer. Was niet zo leuk maar het kan gebeuren en er hangt dus nu een kip aan de constructie in een emmer.



dinsdag 27 oktober

voor dat danny en sarah weer onderweg gaan hebben we nog een paal voor de andere voordeur geplaatst en ben ik met isa weer verder gaan bouwen – einde bericht

Geen opmerkingen:

Een reactie posten