woensdag 5 mei 2010

dagen aftellen

zo dingen zijn nu in een soort stroom versnelling te recht gekomen. dat is ook wel nodig aangezien we nog maar 27 dagen hebben om het project zover af te hebben dat de ruimte ook echt functioneel kan zijn.

het is ook wel even geleden dat ik iets geschreven heb voor het logboek. een aantal mensen heeft gehoor gegeven aan mijn oproep om te komen helpen. Er is al een groepje eerste jaars studenten van de St Joost langs geweest. ook deze week hebbben een aantal mensen toegezegt te komen helpen en in het weekend van de 14,15 en 16 mei komt er ook een groepje van de 2de klas BK. heel erg tof dus.







We hebben een soort van deadlines gezet voor een aantal dingen. de eerste die van het dak zijn we nu al 2 dagen overheen. maar we hebben wel de mogelijkheid gevonden om de eerste van de twee trapen te plaatsen.



er moet in de voorkant nog een stukje wand gebouwt worden en achter bij de werkplaats nog een heel deel. de ontbrekende ramen worden gemaakt door mijn vader wat erg fijn is en heel veel tijd scheelt. de eerste lading ramen is net hier aangekomen en in de verf gezet.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten